BAZAȚI-VĂ PE REXTON
ÎN ORICE SITUAȚIE

TEHNOLOGIA MOTIONCORE

Cu M-Core întotdeauna, auziți automat ce este important

Aparate auditive M-Core

Când ai încredere în simțurile tale pentru a te menține în siguranță și sănătos – auzul clar în orice situație este o necesitate.

Noua noastră generație de aparate auditive utilizează tehnologia MotionCore dovedită pentru a recunoaște și a se adapta automat mediului dumneavoastră.

Acestea sunt concepute pentru a fi durabile, practice și ușor de utilizat. Deci, vă puteți baza pe Rexton în orice situație.

M-CORE SR

Design premiat
 • Adaptare automată la orice situație de sunet.
 • Design inovator, practic și ușor de utilizat.
 • Încărcător portabil cu rezervă pentru trei încărcări complete.
 • Puteți alege dintre 5 combinații de culori distincte.

Aparatele auditive M-CORE SR utilizează tehnologia Motion
Core dovedită pentru a vă asigura că puteți auzi întotdeauna
ceea ce este important pentru dvs. Designul premiat este
practic și ușor de utilizat, iar încărcătorul portabil oferă trei
încărcări complete în mișcare, astfel încât să vă puteți baza
pe Rexton în orice situație.

M-CORE R

Tehnologie dovedită
 • Adaptare automată la orice situație de sunet.
 • Durabil, practic și ușor de utilizat.
 • Opțiune reîncărcabilă.
 • Puteți alegeți din 10 culori pentru a se potrivi stilului dvs. personal.

Aparatele auditive M-CORE R utilizează tehnologia Motion
Core dovedită pentru a vă asigura că puteți auzi întotdeauna
ceea ce este important pentru dvs. Acestea sunt concepute
pentru a fi durabile, practice și ușor de utilizat – și cu o
opțiune reîncărcabilă, vă puteți baza pe Rexton în orice
situație.

M-CORE B-Li

BTE Reîncărcabil, Puternic
 • Senzor de mișcare integrat
 • Soundpro de înaltă rezoluție
 • Recunoaște până la 120 de situații auditive
 • Streaming audio direct

Aparatele auditive M-Core B-Li vin complet reîncărcabile, chiar și până la modelele High Power, cu un timp de funcționare incredibil de până la 61 de ore la o singură încărcare.

M-CORE iX

Design practic invizibil, acum cu tehnologia Motion Core
 • Adaptați-vă automat situației dvs. de sunet
 • Design practic invizibil pentru cea mai mare discreție
 • Potrivire instantanee pentru confort maxim

Conceput pentru a se potrivi confortabil și aproape invizibil în canalul urechii, protezele auditive M-Core iX sunt cea mai discretă modalitate de a asigura cel mai bun auz în orice situație – în timp ce manșoanele cu fixare instantanee asigură o etanșare confortabilă și fiabilă în interiorul canalului urechii.

Auzi ce este important oriunde te duci

Cu tehnologia MotionCore dovedită, aparatele auditive M-Core pot recunoaște automat și se pot adapta la mediul dumneavoastră mai bine ca niciodată.

Senzor de mișcare

Tehnologia MotionCore dispune de un senzor de mișcare integrat în timp real care vă detectează mișcările pentru a vă determina și mai precis situația auditivă.

Aparatele auditive M-Core pot recunoaște automat de până la 20 de ori mai multe situații auditive individuale decât modelele anterioare.

Abilitate de reîncărcare

Majoritatea aparatelor auditive M-Core sunt reîncărcabile, astfel încât să vă scutiți de problemele legate de schimbarea bateriei și, de asemenea, să faceți bine pentru mediu.

Aparatele auditive dispun de tehnologie avansată litiu-ion, cu un timp de purtare de până la 61 de ore la o singură încărcare (în funcție de modelul de aparat auditiv). Iar elegantele aparatele auditive M-Core SR vin chiar și cu un încărcător mobil care transportă 3 încărcări suplimentare fără a avea nevoie de o priză.

Auz de încredere în orice situație

Aparatele auditive MotionCore pot recunoaște de până la 20 de ori mai multe situații auditive individuale decât modelele anterioare, astfel încât să vă puteți baza pe Rexton indiferent dacă vă aflați la serviciu, petreci timp cu familia sau iei o pauză binemeritată.

Streaming

Transmiteți în flux audio de la smartphone-uri, televizoare sau dispozitive fără fir către aparatele auditive; direct sau prin transmițător.

Direct Audio Streaming este disponibil pentru smartphone-urile iOS, iar smartphone-urile Android pot transmite în flux cu adăugarea accesoriului Smart Mic.

Vocea mea

Aparatele auditive M-Core vă recunosc tiparul vocal specific și îl integrează perfect în ceea ce auziți. Acest lucru creează o reflectare naturală a propriei voci care face comunicarea mai ușoară.

Soundpro de înaltă rezoluție

Folosind o combinație de intrări, inclusiv date de mișcare în timp real și direcționalitatea sunetului, High Resolution Soundpro ajustează în mod continuu setările de sunet pentru a oferi cea mai fiabilă impresie a mediului dumneavoastră, în mod automat.