Istoria

Auzul este unul dintre cele mai importante și mai sensibile simțuri de care dispunem. Auzul ne informează, ne avertizează, ne orientează și ne ajută să relaționăm în aproape orice moment al vieții.

Clinica de protezare auditiva AcustMED a luat fiinţă în luna martie a anului 2009  ca inițiativă a luptei împotriva hipoacuziei. În acest moment ne desfăşurăm activitatea în 2 puncte de lucru ce activează în cele mai mari şi reprezentative oraşe din Republica Moldova – Chișinău și Bălți.

Echipa

AcustMED are o echipă tânără, dar cu multă ambiție și experiență în domeniu, pusă în slujba Dumneavoastră pentru a vă putea oferi servicii de calitate, tehnologie de ultimă generație, iar hipoacuzia să nu mai constituie o problemă, ci pentru ca fiecare problemă de auz să își găsească soluția corectă. Scopul acestei echipe este de a vă oferi soluții cu tehnologie de ultimă generație utilizată la standarde cât mai ridicate. 

Doar la Acustmed activează personal specializat și instruit prin programul german de învățământ susținut de către prestigioasa Academie de la Luebeck prin Programul European Leonardo da Vinci.

Aceștia sunt gata să îți ofere:

Tot suportul și atenția necesară pe tot parcursul protezării auditive

Consiliere în vederea alegerii celor mai potrivite aparate auditive

Pasiune și implicare în tot ceea ce te preocupă

Personalizarea aparatelor tale auditive pentru un auz perfect

Răspunsuri la toate întrebările și nelămuririle tale în ceea ce privește pierderea ta auditivă, cât și detalii despre aparatele auditive

Ținem foarte mult la oameni. Fiecare caz este pentru noi unic și fiecare pacient este special

Fiecare pierdere auditivă este unică și de aceea fiecare soluție trebuie adaptată individual. Într-o lume bazată pe inovație ne putem lăuda cu tehnologii de ultimă ora, produse de top în lume, utilizarea de noi descoperiri și aplicații în domeniu. 

Este important să primești informații corecte și concrete atunci când este vorba de o problemă delicată așa cum este pierderea auzului. Cu o pregătire profesională continuă, specialiștii noștri vă vor îndruma către cele mai bune soluții în alegerea protezelor auditive potrivite.

Specialiștii noștri vă oferă oportunitatea testării auzului în centre specializate cu aparatură de ultimă generație și vă asigură tot suportul necesar.

Nu numai că vă îmbunătățim viața, dar veți observa că veți redobândi o parte din dumneavoastră odinioară pierdută.

Există un aparat auditiv pentru fiecare! Opțiunile de personalizare vin pentru a îmbunătăți și pentru a adapta

Viziune

Credem într-o lume în care fiecare persoană are șansa de a beneficia de un auz bun, purtarea unui aparat auditiv nu mai este un tabu, auzul este prețuit și protejat iar persoanele care au deficiențe de auz se bucură de șanse egale.

Scop

Scopul AcustMED este de a oferi oamenilor oportunități egale și un standard de viață ridicat prin asistență medicală profesională, la cele mai înalte standarde, să sporească conștientizarea publicului în ceea ce privește identificarea timpurie și opțiunile de reabilitare a pierderii auzului.

Indiferent de vârstă, nici o pierdere de auz nu este nesemnificativă, ci merită toată atenția cuvenită, cu rol în creșterea standardului de viață al pacienților noștri.

Vom oferi pacienților noștri cele mai bune soluții împotriva hipoacuziei folosind o tehnologie avansată pentru monitorizarea și ajustarea celor mai performante aparate auditive la stilul lor de viață.

Produse profesionale

Aparatele auditive REXTON sunt concepute pentru a fi purtate în orice situație. Ele merg acolo unde trebuie și nu te vor dezamăgi niciodată. Construite pentru a funcționa în orice mediu și echipate cu tehnologie auditivă verificată, testate la cele mai înalte standarde, vă puteți baza pe Rexton indiferent de ce vi se întâmplă.

Parteneri

WS Audiology (fostă Sivantos Group și Widex) este un producător privat de aparate auditive, cu sediul central în Danemarca, cu rădăcini din giganta companie germană Siemens AG, începând cu anul 1878. Actuala companie a fost creată în urma fuziunii din 2019 a Sivantos Group (fosta companie germană Siemens AG – aparate auditive a. 2015) și Widex. WS Audiology are aproximativ 11.000 de angajați în peste 125 de țări.

Rexton

Compania REXTON, activează în domeniul protezării auditive din anul 1955, a fost integrată în concernul WSAudiology, adăugându-se astfel un plus în cercetarea și inovarea aparatelor auditive și este disponibil în peste 70 de țări din întreaga lume.
Detalii

Dreve

Firma germană „Dreve Otoplastik”. Inovație bazată pe tradiție – timp de 70 de ani! Acesta este unul dintre cei mai importanți producători de echipamente și materiale pentru laboratoarele de otoplastie, și mijloacele pentru ingrijirea aparatelor auditive. Produsele Dreve sunt cunoscute în lume prin înalta sa calitate și tehnologie avansată.
Detalii

Inimi Solidare

Asociația Obștească ”INIMI SOLIDARE” din Republica Moldova – fondată prin decizia Ministerului Justiției al Republicii Moldova din 23 martie 2016 având ca  obiective statutare care se referă la:
Detalii

CCF/HHC Moldova

CCF/HHC Moldova creează pentru copiii în nevoie un mediu de speranţă şi respect, în care ei îşi pot dezvolta potenţialul complet şi oferă instrumente practice pentru o schimbare pozitivă în viaţa copilului, familiei şi comunităţii.
Detalii

AudiViz

A.O. Asociația de Suport Familial de Recuperare Timpurie a Copiilor cu Deficiențe de Auz și Văz.
Detalii