baterii

Intretinere aparate auditive

Igiena de zi cu zi devine mult mai importanta,
decat lupta cu contaminarea incrucisata

Norme generale pentru ingrijirea unui aparat auditiv

Aveti grija de un aparat auditiv si nu-l expune-ti la presiuni excesive sau soc. Inlocuirea bateriei in aparat o efectuati intotdeauna deasupra mesei sau intr-o camera cu mocheta pentru a nu strica aparatul auditiv, ca urmare a unei caderi.

Cand nu utilizati un aparat auditiv, deschideti usita de la baterie si puneti-l in cutie. Feriti intotdeauna aparatul departe de copii si animale de companie.

Nu expuneti niciodata aparatul auditiv la temperaturi extreme sau umiditate. Intotdeauna scoateti aparatul, atunci cand mergeti la dus sau la piscina, folosind un uscator de par, spray de par sau alte spray sau cand urmeaza sa aveti proceduri, cum ar fi raze X.

Curatare aparat auditiv

Nu folositi niciodata apa sau alte lichide pentru a curata un aparat auditiv, indiferent de model. In schimb, stergeti cu o carpa moale, uscata. Pentru a curata trompa aparatului, microfonul, si gurile de aerisire, folositi o perie speciala.

Cand utilizati aparate auditive sunt de multe ori probleme asociate cu acumularea de ceara. Chiar si o cantitate mica de ceara poate cauza o defectiune. Din aceasta cauza, protezele auditive, care sunt plasate in canalul auditiv, desigur, necesita curatari mai frecvente decat modelul BTE.

Odata ce ati scos aparatul Intraauricular sau oliva din ureche, verificati intotdeauna, daca nu s-a acumulat murdarie sau ceara. Curatarea acestora ar trebui sa devina o parte naturala a vietii tale - la fel ca spalatul pe dinti.

 

intretinere

Kit curatare proteze auditive

 

 

pompita curatat olive

 

 

 

silica gel

silicagel

 

[ Inapoi ]

     
 
 
 
 
oto
 
 
POMPITA
 
SILICA GEL
 
APARATE AUDITIVE SIEMENS
 
REDUCERE
 
 
 
 
 
 

Centrul de audiologie si protezare auditiva AcustMED este acreditat conform Standardelor Internationale.

 

© 2010 AcustMED